Stad Lier Teambuilding

Lier

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Lier op een unieke en speelse manier met een stadsspel. Verlies jezelf in de fascinerende straten, los uitdagende puzzels op en vind verborgen schatten terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en avontuur centraal staan. Laat Lier jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol opwinding en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Lier met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Lier is een stad met pittoresk karakter en rijke traditie, waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen. Ontdek de straatjes van het Begijnhof en bewonder de majestueuze Sint-Gummaruskerk. Laat de Zimmertoren je adem benemen met zijn astronomische klok en ontdek de melodieën van de beiaard. Op de Grote Markt omhelst de bruisende sfeer je, terwijl historische gebouwen en terrasjes de perfecte setting creëren. Ontsnap naar het groene Fort van Lier voor rust en natuur. En voor een speelse twist aan je ontdekkingstocht, probeer de interactieve spellen van Geoteam.

Game Shoot Out

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!