Stad Brugge Teambuilding

Brugge

Verken Brugge op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een unieke en interactieve ervaring waarbij plezier en avontuur hand in hand gaan. Laat Brugge jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol ontdekkingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Brugge met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Het Venetië van het Noorden of Brugge centrum? Aan jou de keuze! Deze eeuwenoude stad staat bekend om zijn historische charme en middeleeuwse gebouwen. Wist je dat ‘Brugge’ afkomstig is van het Oudnoorse woord ‘pier’? Aha, dat dachten wij ook! Er is nog zoveel dat je niet wist over Brugge, maar daar komt verandering in. Dankzij ons stadsspel raak je het noorden niet kwijt en ken je op het eind van de dag Brugge door en door. 

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!