Halle

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je Halle op een speelse en boeiende manier ontdekt met een stadsspel. Laat je verrassen door de unieke uitdagingen, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van het verkennen van Halle op een interactieve manier. Een stadsspel brengt mensen samen, stimuleert teamwork en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat je meevoeren door de magie van Halle en beleef een dag vol avontuur en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Halle met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

In het groene Pajottenland 15 km ten zuiden van Brussel, ligt Halle. Een rustig stadje bekend om zijn Basiliek, het Hallerbos, zijn carnaval, commissaris Witse én unieke activiteiten. De bedevaartstad biedt je tal van mogelijkheden voor een originele teambuilding of groepsactiviteit. Je kan er gps games als GPS City Challenge spelen, alsook virtuele gps games zoals Dr Cryto escape game of Shoot Out. Eén voor één populaire groepsactiviteiten om met je bedrijf, school of vereniging te spelen.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?