Namen

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Namen op een unieke en speelse manier met een stadsspel. Verlies jezelf in de fascinerende straten, los uitdagende puzzels op en vind verborgen schatten terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en avontuur centraal staan. Laat Namen jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol opwinding en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Namen met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

In de schaduw van eeuwenoude vestingwerken ontvouwt Namen haar betoverende verhaal. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis, ademt een unieke mix van middeleeuwse grandeur en hedendaagse levendigheid. Dwaal langs de oevers van de Maas en ontdek de pittoreske straatjes die leiden naar de indrukwekkende Citadel. Hier, waar elke steen een kroniek vertelt, brengen onze stadsspellen een speelse twist aan de verkenning. De mysterieuze charme van Namen, waar elke bocht een nieuw avontuur belooft, nodigt uit om de stad op een interactieve en uitdagende manier te ontdekken met Geoteam.

Game Strik de vrijgezel

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?