Stad Leuven Teambuilding

Leuven

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je Leuven op een speelse en boeiende manier ontdekt met een stadsspel. Laat je verrassen door de unieke uitdagingen, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van het verkennen van Leuven op een interactieve manier. Een stadsspel brengt mensen samen, stimuleert teamwork en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat je meevoeren door de magie van Leuven en beleef een dag vol avontuur en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Leuven met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

De officiële slogan “Leuven, the place to be(er)” spreekt boekdelen. Niet alleen is deze typische studentenstad gevuld met cafeetjes van allerlei slag, Leuven is ook de thuis van twee brouwerijen. Maar de stad heeft natuurlijk nog meer te bieden dan dat. De rijke geschiedenis en de indrukwekkende gebouwen van de universiteit bijvoorbeeld. Of het begijnhof en de pracht en praal van het stadhuis. Wist je bovendien dat de botanische tuin de place to be is tijdens de lente of zomer? De planten en kruiden die je daar tegen het lijf komt, zijn ongezien!

Volledig aan het wegdromen van een actieve dag in het bruisende centrum van Leuven? Goed nieuws, want onze spelen zijn hier fenomenaal!

Geoteam Hunted game

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!