Luik

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Luik op een unieke en speelse manier met een stadsspel. Verlies jezelf in de fascinerende straten, los uitdagende puzzels op en vind verborgen schatten terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en avontuur centraal staan. Laat Luik jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol opwinding en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Luik met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Als levendige stad aan de Maas, betovert Luik met haar eclectische charme. Het imposante Prins-bisschoppelijk Paleis en de markante Montagne de Bueren weerspiegelen de rijke geschiedenis. De dynamische Place Saint-Lambert ademt hedendaagse energie, omringd door moderne winkels en gezellige cafés. Geniet van de culturele diversiteit in het Curtius Museum en ontdek de unieke sfeer van de wijk Le Carré. Voor een interactieve verkenning biedt Geoteam spannende stadsspellen aan, waardoor Luik een speelse en verrassende dimensie krijgt. Laat je betoveren door de mix van historische grandeur en moderne levendigheid terwijl je de stad met Geoteam op unieke wijze ontdekt.

Game The Hangover

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?