Geoteam stadsspel uitleg

Geoteam? Pioniers van de citygames!

Innovatie en plezier hand in hand? Dat is waar Geoteam voor staat! Sinds 2005 is het onze missie om een positieve groepssfeer te activeren door mensen elkaar te laten ontdekken op een originele en speelse manier. 

Onze stadsspelen zijn dan ook de ideale basis voor een teambuilding, middag weg met vrienden of een interactieve klasuitstap. Momenteel zijn we in meer dan 75 steden actief in België, Nederland en Frankrijk. 

Niet alleen outdoor, maar ook indoor en online zorgen onze activiteiten voor een unieke interactieve beleving met aandacht voor teamwork, communicatie en plezier. 

Een persoonlijke touch in je persoonlijke spel implementeren? Onze in-house creatievelingen maken het voor je waar.

Where it all began… In 2005 lanceerden wij de eerste interactieve citygame in België. Als pionier in de citygames streven we ernaar onze deelnemers een unieke ervaring te bieden.
Onze inspanningen hebben geloond. In 2007 mochten wij de International Mobile Gaming Award in ontvangst nemen!
Door de sterke evolutie op het vlak van technologie en de opkomst van smartphones mochten wij natuurlijk niet achterblijven. In 2011 introduceerden wij daarom smartphones en apps om het onze deelnemers nog gemakkelijker te maken om onze spellen te spelen.
Geoteam over de grenzen heen. In 2015 gingen wij internationale partnerships aan zodat wij onze games ook over de landsgrenzen heen kunnen aanbieden.
Vanaf 2016 is het mogelijk om de allereerste DIY citygames in de Apple Store en Google Play store te downloaden.
De hele corona-epidemie maakte het onmogelijk om te genieten van onze outdoor citygames. Daarom startten wij voor het eerst met online escape games, zodat jij ook vanuit het comfort van je huis kunt deelnemen.
Sinds 2022 kan jij deelnemen aan onze indoor activiteiten! Slecht weer houd je vanaf nu niet meer tegen om volop te genieten van een leuk spel!
Geoteam finalist! Naar aanleiding van de teambuilding competitie van de stad Mechelen bedachten wij een fantastisch concept om jouw teambuilding-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Maak kennis met Mechelen Unboxed, ons nieuwste stadsspel doorheen Mechelen.
Geoteam nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de checklist voor een geslaagde teambuilding