Brussel

Verken Brussel op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een unieke en interactieve ervaring waarbij plezier en avontuur hand in hand gaan. Laat Brussel jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol ontdekkingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Brussel met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Als middelpunt van Europa is Brussel een smeltkroes van culturen en stijlen. Overal in de stad hangt een levendige en inspirerende ambiance. Proef de Brusselse art de vivre in één van de unieke cafeetjes in de historische kern, laat je fascineren door de verscheidenheid van de Brusselse wijken en breng bovendien een bezoekje aan de befaamde ‘Manneken Pis’. Of neem je liever de tijd om het Atomium te ontdekken? 

Kortom, er valt hier zoveel te beleven! En dankzij Geoteam ben je in de mogelijkheid om op een interactieve manier de schoonheid van Brussel te ontdekken.

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?