Aalst

Ontdek de verborgen schatten van Aalst terwijl je met vrienden en familie een stadsspel speelt. Verlies jezelf in de levendige straten, ontrafel raadsels en geniet van de opwinding van het vinden van verborgen pareltjes. Een stadsspel combineert plezier met ontdekking, waardoor je onvergetelijke herinneringen creëert terwijl je samen lacht en leert. Laat Aalst jouw speeltuin zijn en beleef een avontuur vol verrassingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Aalst met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Verken de betoverende wereld van Aalst, waar de historie fluistert door geplaveide straten en het carnaval de stad laat bruisen. Laat je betoveren door de pracht van de Grote Markt, omringd door eeuwenoude gebouwen die getuigen van een rijk verleden. Te midden van deze levendige sfeer voegt Geoteam een speelse dimensie toe. Laat de stad jouw speelveld zijn, waar elke steeg een nieuwe uitdaging biedt en elke hoek een verrassing verbergt. Aalst, waar geschiedenis en hedendaagse avonturen samenkomen, en waar Geoteam’s interactieve spellen de verkenning nog boeiender maken.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Strik de vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?