Kortrijk

Ontdek samen de charme van Kortrijk met een opwindend stadsspel! Verken verborgen juweeltjes en historische plekken terwijl je raadsels oplost en uitdagingen aangaat. Het is niet alleen een kans om de stad te verkennen, maar ook om samen herinneringen te creëren. Van lachwekkende momenten tot triomfantelijke ontdekkingen, elk stap brengt nieuwe opwinding. Het spel versterkt de banden tussen familie en vrienden, terwijl iedereen geniet van de sensatie van competitie en samenwerking. Dus pak je smartphone en laat je verrassen door Kortrijk terwijl je een onvergetelijk avontuur beleeft!

Do-it-yourself stadsspelen in Kortrijk met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Welkom in het bruisende Kortrijk, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Bewonder het majestueuze Belfort met zijn UNESCO-erkenning en laat de Grote Markt je omarmen met levendige terrassen en historische pracht. Ontdek de middeleeuwse Broeltorens langs de schilderachtige Leie en laat Designregio Kortrijk je inspireren met creativiteit. Duik in de intrigerende wereld van vlasnijverheid in het Texture museum. Voor een avontuurlijke toets biedt Geoteam leuke spellen aan, waarmee je de stad op een speelse en interactieve manier kunt ontdekken. Kortrijk nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring, waar verleden en heden samenkomen in een levendige symfonie van cultuur en plezier.

Sherlock activiteit

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?