Diest

Verken Diest op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een unieke en interactieve ervaring waarbij plezier en avontuur hand in hand gaan. Laat Diest jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol ontdekkingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Diest met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Maak kennis met het historische Diest, een sfeervolle stad met geplaveide straten, imposante kerken en de indrukwekkende Citadel. Verken de Oranjestad, waar de geschiedenis met het Huis van Oranje-Nassau tot leven komt. Geniet van de prachtige natuur rondom de stad, zoals het Webbekoms Broek. Ervaar de levendige cultuur met evenementen zoals het Begijnhofconcert. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarmee je op avontuurlijke wijze de stad ontdekt, uitdagingen aangaat en verborgen schatten vindt. Verrijk je ervaring in Diest met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!