Gent

Verken Gent op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een unieke en interactieve ervaring waarbij plezier en avontuur hand in hand gaan. Laat Gent jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol ontdekkingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Gent met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Maak het vree wijs in Gent! Dwaal rond tussen de historische straten vol culturele gebouwen, zoals het Gravensteen of de Sint-Baafskathedraal. Bovendien bruist deze stad van jeugdige energie dankzij de aanwezigheid van studenten. Naast de befaamde Hogeschool Artevelde kun je ze steeds terugvinden aan de rand van de Graslei met een frisse aperitief of een overheerlijke koffie. 

Benieuwd waarom Gent zo populair is onder de jongeren? Geef maar buzze en ontdek het allemaal in ons stadsspel!

Geoteam City Adventure Junior

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?