Oostende

Ervaar Oostende op een levendige en boeiende manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van Oostende terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Een stadsspel bevordert teambuilding, stimuleert creativiteit en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat Oostende jouw speelterrein zijn en beleef een dag vol avontuurlijke ontdekkingen.

Do-it-yourself stadsspelen in Oostende met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Ontdek het bruisende Oostende met zijn prachtige stranden, historisch casino en kunstzinnige musea. Wandel langs de elegante Koninklijke Gaanderijen en verken het indrukwekkende Fort Napoleon. Het Mu.ZEE biedt een diepgaande blik op Belgische moderne kunst, terwijl de Mercator en het Ensorhuis getuigen van de rijke geschiedenis en cultuur. Verken de levendige markt in de Stadshalle en geniet van de unieke Geoteam-spellen die een speelse dimensie toevoegen aan je Oostende-ervaring. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, cultuur in musea of plezier met interactieve spellen, Oostende heeft voor elk wat wils!

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?