Antwerpen

Ontdek de verborgen schatten van Antwerpen terwijl je met vrienden en familie een stadsspel speelt. Verlies jezelf in de levendige straten, ontrafel raadsels en geniet van de opwinding van het vinden van verborgen pareltjes. Een stadsspel combineert plezier met ontdekking, waardoor je onvergetelijke herinneringen creëert terwijl je samen lacht en leert. Laat Antwerpen jouw speeltuin zijn en beleef een avontuur vol verrassingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Antwerpen met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Dwaal rond in de straten van Antwerpen en ontdek hoe de diamanten schitteren in het straatbeeld, hoe modetrends dagelijks de toon zetten en hoe musea een onmisbaar onderdeel vormen in deze stad. Verschiet bovendien niet als je plots een tijger op straat ziet lopen, want de ZOO van Antwerpen is slechts enkele stappen verwijderd van het station. Maar geen zorgen, deze dieren eten ook zeer graag de Antwerpse handjes

Maak je klaar voor een spannende middag en verken Antwerpen op een onvergetelijke manier.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?