Bergen

Ontdek de verborgen schatten van Bergen terwijl je met vrienden en familie een stadsspel speelt. Verlies jezelf in de levendige straten, ontrafel raadsels en geniet van de opwinding van het vinden van verborgen pareltjes. Een stadsspel combineert plezier met ontdekking, waardoor je onvergetelijke herinneringen creëert terwijl je samen lacht en leert. Laat Bergen jouw speeltuin zijn en beleef een avontuur vol verrassingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Bergen met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Als stad doordrenkt van historische pracht, onthult Bergen grootsheid met de indrukwekkende Grand-Place en het gotische stadhuis. Kunst en erfgoed weven zich door de charmante straatjes, met opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het imposante Belfort en de elegante Sint-Waltrudiskerk.

Geoteam opent de deuren naar deze rijkdom met onze stadsspellen, waar elke locatie een nieuw hoofdstuk onthult. Voeg een speels element toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke facetten van Bergen in de schijnwerpers zetten, voor een gedenkwaardige ervaring vol avontuur en ontdekking.

Geoteam Sherlock

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?