Hasselt

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je Hasselt op een speelse en boeiende manier ontdekt met een stadsspel. Laat je verrassen door de unieke uitdagingen, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van het verkennen van Hasselt op een interactieve manier. Een stadsspel brengt mensen samen, stimuleert teamwork en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat je meevoeren door de magie van Hasselt en beleef een dag vol avontuur en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Hasselt met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Hasselt, een bruisende stad doordrenkt van cultuur en gezelligheid, verwelkomt iedereen met open armen. Verken historische bezienswaardigheden, geniet van de lokale gastronomie en ervaar de levendige sfeer. Geoteam voegt een speels element toe aan je stadsavontuur met boeiende spellen die de charme van Hasselt benadrukken. Van intrigerende puzzeltochten tot mysterieuze missies, onze activiteiten onthullen de stad op een unieke manier. Ontdek de verborgen parels en laat Geoteam je bezoek aan Hasselt transformeren tot een onvergetelijke ervaring vol avontuur en verrassingen. Maak van elke straat een speelveld en beleef Hasselt als nooit tevoren!

Geoteam Sherlock kids

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?