Ieper

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je Ieper op een speelse en boeiende manier ontdekt met een stadsspel. Laat je verrassen door de unieke uitdagingen, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van het verkennen van Ieper op een interactieve manier. Een stadsspel brengt mensen samen, stimuleert teamwork en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat je meevoeren door de magie van Ieper en beleef een dag vol avontuur en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Ieper met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Betreed het historische Ieper, doordrenkt van een ontroerend verleden en prachtige erfgoedschatten. Bewonder de Menenpoort, omlijst door eerbetoon tijdens de Last Post. De Grote Markt, met het majestueuze Belfort, straalt middeleeuwse grandeur uit. Verdiep je in de Eerste Wereldoorlog in het In Flanders Fields Museum en bewonder de tijdloze Lakenhalle. Geoteam voegt een speels tintje toe aan je ontdekkingsreis met interactieve spellen die de stad opvrolijken. Laat je betoveren door Ieper’s verhalen, waar elke straat een geschiedenis fluistert en elke uitdaging van Geoteam een avontuur onthult. Een onvergetelijke reis wacht, waar verleden en heden samenkomen in deze historische stad.

Geoteam McGuider

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?