Brussel

Als middelpunt van Europa is Brussel een smeltkroes van culturen en stijlen. Overal in de stad hangt een levendige en inspirerende ambiance. Proef de Brusselse art de vivre in één van de unieke cafeetjes in de historische kern, laat je fascineren door de verscheidenheid van de Brusselse wijken en breng bovendien een bezoekje aan de befaamde ‘Manneken Pis’. Of neem je liever de tijd om het Atomium te ontdekken? 

Kortom, er valt hier zoveel te beleven! En dankzij Geoteam ben je in de mogelijkheid om op een interactieve manier de schoonheid van Brussel te ontdekken.

Teambuilding El Profesor

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • GPS City Adventure:Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?