Leuven

De officiële slogan “Leuven, the place to be(er)” spreekt boekdelen. Niet alleen is deze typische studentenstad gevuld met cafeetjes van allerlei slag, Leuven is ook de thuis van twee brouwerijen. Maar de stad heeft natuurlijk nog meer te bieden dan dat. De rijke geschiedenis en de indrukwekkende gebouwen van de universiteit bijvoorbeeld. Of het begijnhof en de pracht en praal van het stadhuis. Wist je bovendien dat de botanische tuin de place to be is tijdens de lente of zomer? De planten en kruiden die je daar tegen het lijf komt, zijn ongezien!

Volledig aan het wegdromen van een actieve dag in het bruisende centrum van Leuven? Goed nieuws, want onze spelen zijn hier fenomenaal!

Teambuilding Sherlock

Deze spellen raden wij aan:

  • The Wedding Planner: Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?