Hasselt

Hasselt, een bruisende stad doordrenkt van cultuur en gezelligheid, verwelkomt iedereen met open armen. Verken historische bezienswaardigheden, geniet van de lokale gastronomie en ervaar de levendige sfeer. Geoteam voegt een speels element toe aan je stadsavontuur met boeiende spellen die de charme van Hasselt benadrukken. Van intrigerende puzzeltochten tot mysterieuze missies, onze activiteiten onthullen de stad op een unieke manier. Ontdek de verborgen parels en laat Geoteam je bezoek aan Hasselt transformeren tot een onvergetelijke ervaring vol avontuur en verrassingen. Maak van elke straat een speelveld en beleef Hasselt als nooit tevoren!

Deze spellen raden wij aan

  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?