Namen

In de schaduw van eeuwenoude vestingwerken ontvouwt Namen haar betoverende verhaal. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis, ademt een unieke mix van middeleeuwse grandeur en hedendaagse levendigheid. Dwaal langs de oevers van de Maas en ontdek de pittoreske straatjes die leiden naar de indrukwekkende Citadel. Hier, waar elke steen een kroniek vertelt, brengen onze stadsspellen een speelse twist aan de verkenning. De mysterieuze charme van Namen, waar elke bocht een nieuw avontuur belooft, nodigt uit om de stad op een interactieve en uitdagende manier te ontdekken met Geoteam.

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?