Gent

Maak het vree wijs in Gent! Dwaal rond tussen de historische straten vol culturele gebouwen, zoals het Gravensteen of de Sint-Baafskathedraal. Bovendien bruist deze stad van jeugdige energie dankzij de aanwezigheid van studenten. Naast de befaamde Hogeschool Artevelde kun je ze steeds terugvinden aan de rand van de Graslei met een frisse aperitief of een overheerlijke koffie. 

Benieuwd waarom Gent zo populair is onder de jongeren? Geef maar buzze en ontdek het allemaal in ons stadsspel!

Teambuilding Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan:

  • Shoot out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?