Kortrijk

Welkom in het bruisende Kortrijk, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Bewonder het majestueuze Belfort met zijn UNESCO-erkenning en laat de Grote Markt je omarmen met levendige terrassen en historische pracht. Ontdek de middeleeuwse Broeltorens langs de schilderachtige Leie en laat Designregio Kortrijk je inspireren met creativiteit. Duik in de intrigerende wereld van vlasnijverheid in het Texture museum. Voor een avontuurlijke toets biedt Geoteam leuke spellen aan, waarmee je de stad op een speelse en interactieve manier kunt ontdekken. Kortrijk nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring, waar verleden en heden samenkomen in een levendige symfonie van cultuur en plezier.

Deze spellen raden wij aan

  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.
  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?