Leuven

De officiële slogan “Leuven, the place to be(er)” spreekt boekdelen. Niet alleen is deze typische studentenstad gevuld met cafeetjes van allerlei slag, Leuven is ook de thuis van twee brouwerijen. Maar de stad heeft natuurlijk nog meer te bieden dan dat. De rijke geschiedenis en de indrukwekkende gebouwen van de universiteit bijvoorbeeld. Of het begijnhof en de pracht en praal van het stadhuis. Wist je bovendien dat de botanische tuin de place to be is tijdens de lente of zomer? De planten en kruiden die je daar tegen het lijf komt, zijn ongezien!

Volledig aan het wegdromen van een actieve dag in het bruisende centrum van Leuven? Goed nieuws, want onze spelen zijn hier fenomenaal!

Geoteam El Profesor Outdoor

Deze spellen raden wij aan:

  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan?
  • Checkpoit City: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

Teambuilding activiteiten in Leuven:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Leuven:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

× Hoe kan ik je helpen?