Breda

Een stad doordrenkt met historie en een uitnodigend karakter. Ontdek het imposante Kasteel van Breda, omringd door pittoreske grachten, of geniet van de levendige sfeer op de Grote Markt. Breda staat bekend om evenementen zoals de Bredase Singelloop, die hardlopers van overal aantrekt.

Als je graag nog wat blijft rondlopen, doe dit dan zeker met één van onze Geoteam stadspellen! Hiermee kan je op een unieke wijze de charme en bezienswaardigheden van Breda kunt ontdekken. Van historische pracht tot moderne dynamiek, Breda biedt een gevarieerde reeks ervaringen voor nieuwsgierige ontdekkingsreizigers.

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
  • The Wedding Planner: Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?