Bredene

Bredene, gelegen aan de Belgische kust, imponeert met uitgestrekte stranden en de markante Sint-Rikierskerk. Ontdek de unieke aantrekkingskracht van deze kuststad, waar natuurlijke pracht centraal staat. Van watersportmogelijkheden tot de intrigerende locaties, Bredene biedt diverse ervaringen.

Voeg een speelse toets toe aan je verkenning met één van onze activiteiten, waarmee je de stad op een verfrissende manier ontdekt. Een leuke toevoeging aan je bezoek die een extra dimensie bieden aan het verkennen van deze kustparel.

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • Dr Crypto’s Escape Game Junior: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?