Bredene

Ontdek de spannende verhalen van Bredene terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Bredene jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Bredene kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Bredene, gelegen aan de Belgische kust, imponeert met uitgestrekte stranden en de markante Sint-Rikierskerk. Ontdek de unieke aantrekkingskracht van deze kuststad, waar natuurlijke pracht centraal staat. Van watersportmogelijkheden tot de intrigerende locaties, Bredene biedt diverse ervaringen.

Voeg een speelse toets toe aan je verkenning met één van onze activiteiten, waarmee je de stad op een verfrissende manier ontdekt. Een leuke toevoeging aan je bezoek die een extra dimensie bieden aan het verkennen van deze kustparel.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?