Roeselare

Ontdek de charme van Roeselare, waar historie en hedendaagse flair samenkomen. Wandel door de sfeervolle straten, bewonder de historische pracht van de Sint-Michielskerk en ontdek lokale lekkernijen in gezellige cafés. Maar waarom de stad alleen bewonderen als je met Geoteam spellen Roeselare in een interactieve speeltuin kunt veranderen? Los boeiende raadsels op, ontdek verborgen pareltjes en maak van elke hoek een avontuur. Ervaar de stad op een unieke manier, waar plezier en ontdekking hand in hand gaan, voor een onvergetelijke reis door dit Vlaamse juweel!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted: In teamverband gaan jullie de strijd aan met elkaar! Tijdens dit spannend en sportief stadsspel kruip je zowel in de huid van crimineel als van premiejager. Halverwege worden de rollen namelijk omgedraaid! Je speelt best met een even aantal teams!
  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?