Sint-Truiden

Ontdek het betoverende Sint-Truiden, doordrenkt van geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Verken de imposante abdij van Sint-Truiden, bewonder de kleurrijke begijnhofhuisjes en proef de lokale fruitige lekkernijen. Voor een unieke ervaring voegt een Geoteam spel een extra dimensie toe. Ga op avontuur door de charmante straatjes met je team, los raadsels op en ontdek verborgen schatten. Het spel combineert de rijke cultuur van de stad met een boeiende interactieve ervaring. Een perfecte manier om Sint-Truiden te verkennen en tegelijkertijd teamwork en plezier te bevorderen. Een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en uitdagingen wacht op je!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Dr Crypto’s Escape Game: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?