Verover de vesting Menen met een stadsspel!

Menen werd door zijn strategische ligging en het grote handelsbelang van de stad door de eeuwen heen meerdere keren bezet. De Spanjaarden, Fransen, Nederlanders, Oostenrijkers,… allen passeerden ze de revue. Niet alleen was dit verschillende keren de aanleiding voor belangrijke bouwprojecten en versterkingen maar het heeft mee het huidige stadsbeeld van Menen bepaald. 

Menen is een echte erfgoedstad met verschillende bezienswaardigheden die je nu kan ontdekken met het enige echte “erfgoedspel”. Maak een mooie wandeling doorheen de oude vestingstad en wandel onder meer langs de resten van de Hollandse vestingswerken, militaire gebouwen, het classicistische stadhuis, een statige brouwerswoning en de neoclassicistische Sint-Vedastuskerk.  Ideaal voor wie meer wil weten over het verleden van de mooiste plekken in Menen.

Daarnaast wandel je niet enkel rond in de stad maar leer je de stad op een originele en interactieve manier kennen.  Tijdens deze ontdekkingstocht dien je op verschillende locaties vragen en raadsels op te lossen, maar krijg je ook leuke opdrachten voorgeschoteld.
Daag je familie of vrienden uit en spreek af om je veroveringstocht te beginnen.
Wil je gratis meespelen?

Meld je hier aan


Ontdek wat Menen nog te bieden heeft met een ander leuk stadsspel

Ontdek Menen op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!
Kruip in de huid van Sherlock Holmes en bewijs jouw speurderskwaliteiten door onze virtuele moord op te lossen. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock.

Ben je fan van de befaamde Escape Rooms en hou je van breinbrekende puzzels? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Bevrijd jij Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2uur?

Als er wat meer actie mag zijn, kies je beter voor Shoot Out. Een virtuele kluizenroof met de stad als speelterrein, overval je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal!

Of vier je binnenkort de vrijgezellendag van jouw beste vriend of vriendin? Kies dan voor The Hangover of The Wedding Planner voor enkele uurtjes dolle pret!
 

Enkele highlights in Menen:

  • De “Hollandse” vestingen en de ondergrondse kazematten.
  • Het Meense stadhuis dateert uit 1782.
  • Het Belfort: UNESCO werelderfgoed.
  • Molen ‘De Goede Hoop’.
  • Menen Wald: de laatste rustplaats voor 48.049 Duitse militairen. 

Waarom kiezen voor Geoteam?

Sinds 2005! Meer dan 16 jaar ervaring binnen de citygame wereld

Professionele spelbegeleiders op uw event

Faciliteert bij de volledige omkadering van uw teamdag

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer