Het ultieme gps-stadsspel? GPS City Challenge!

2u tot 3u
6 tot >500 personen
Opties: tussenstop, sportieve opdrachten, hints en opdrachten op maat

De stad daagt je uit!

Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor. Met een beetje creativiteit en samenwerking  kan je samen met je team onze multimediale hints ontcijferen. Extra punten scoor je met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timeropdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers. Kruist de geheimzinnige Outsider jullie pad, aarzel dan niet om hem te strikken! Zijn opdrachten kunnen jullie score aardig aandikken! Hou ook de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen. Dit gps-stadsspel vult je uitstap met spanning en actie. Achteraf kan je herinneringen ophalen bij je online fotoalbum.

Spel op maat

We kunnen dit gps-stadsspel uitbreiden met tussenstops en sportieve opdrachten. Ook vragen en opdrachten op maat van de deelnemers kunnen we probleemloos maken. Dit spel is ideaal om een stad op een alternatieve manier te ontdekken, tijdens een schoolreis bijvoorbeeld, of om collega’s te trakteren op een unieke ervaring!

Klaar voor de overwinning? Contacteer ons nu om je gps-stadsspel te boeken of vraag een offerte aan.

Niet zo handig met een gps-toestel? Of verkies je een stadsplannetje in de hand? Neem dan een kijkje bij Checkpoint City.

  • GPS City Challenge: het ultieme gps-stadsspel
  • GPS City Challenge: gps- en stadsspel
  • GPS City Challenge: het ultieme stadsspel
  • Stadsspel GPS City Challenge
  • GPS City Challenge Stadsspel
Bjorn: De opdrachten waren leuk en tegelijk leerrijk, geschikt voor een tweetalige groep en ideaal als teambuilding. Telkens de scores werden verzonden kwam de competitiviteit even de kop opsteken.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423