Leuven

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Leuven? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Leuven!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Leuven.

Ontdek Leuven, de perfecte bestemming voor een onvergetelijke teambuilding-ervaring.

Met zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en levendige sfeer biedt Leuven een scala aan mogelijkheden voor team building activiteiten. Verken de prachtige historische gebouwen, zoals de imposante universiteitsbibliotheek of het schilderachtige stadhuis op de Grote Markt. Daag je team uit met interactieve stadsspellen die de samenwerking en communicatie bevorderen, terwijl je de verborgen pareltjes van de stad ontdekt. Proef de heerlijke lokale gerechten en bieren tijdens een culinaire ontdekkingsreis door de smalle straatjes en gezellige pleinen. Of ga voor een sportieve uitdaging met outdooractiviteiten in de groene omgeving rondom Leuven. Kies Leuven voor je volgende teambuilding en creëer samen onvergetelijke herinneringen.

Teambuilding activiteiten in Leuven:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Leuven:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

De officiële slogan “Leuven, the place to be(er)” spreekt boekdelen. Niet alleen is deze typische studentenstad gevuld met cafeetjes van allerlei slag, Leuven is ook de thuis van twee brouwerijen. Maar de stad heeft natuurlijk nog meer te bieden dan dat. De rijke geschiedenis en de indrukwekkende gebouwen van de universiteit bijvoorbeeld. Of het begijnhof en de pracht en praal van het stadhuis. Wist je bovendien dat de botanische tuin de place to be is tijdens de lente of zomer? De planten en kruiden die je daar tegen het lijf komt, zijn ongezien!

Volledig aan het wegdromen van een actieve dag in het bruisende centrum van Leuven? Goed nieuws, want onze spelen zijn hier fenomenaal!

Geoteam El Profesor Outdoor

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Monopolis: Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Sluit gebouwen in dankzij een vernuftig gps concept en overleg via de chat met je teamleden om extra geld te verdienen. Interactie nodig? Sluit de andere teams in en beroof hen van hun zuurverdiende centjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
× How can I help you?