Brugge

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Brugge? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Brugge!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Brugge.

Ontdek de vele mogelijkheden voor teambuilding in Brugge!

Met zijn diverse landschap, historische bezienswaardigheden en levendige cultuur biedt Brugge de perfecte omgeving voor uw volgende teamuitje. Laat uw team zich onderdompelen in de charme van de stad terwijl ze samenwerken aan uitdagende opdrachten en activiteiten. Van het verkennen van historische monumenten tot het genieten van lokale lekkernijen in de gezellige restaurants, er is voor elk wat wils in Brugge. Kies Brugge als uw teambuildingbestemming en creëer een onvergetelijke ervaring die de banden binnen uw team versterkt en voor blijvende herinneringen zorgt!

Teambuilding activiteiten in Brugge:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Brugge:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Het Venetië van het Noorden of Brugge centrum? Aan jou de keuze! Deze eeuwenoude stad staat bekend om zijn historische charme en middeleeuwse gebouwen. Wist je dat ‘Brugge’ afkomstig is van het Oudnoorse woord ‘pier’? Aha, dat dachten wij ook! Er is nog zoveel dat je niet wist over Brugge, maar daar komt verandering in. Dankzij ons teambuilding stadsspel raak je het noorden niet kwijt en ken je op het eind van de dag Brugge door en door. 

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan:

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
× How can I help you?