Namen

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Namen? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Namen!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Namen.

Op zoek naar de perfecte locatie voor een teambuildingsevenement?

Namur biedt de ideale setting! Met zijn pittoreske ligging aan de samenvloeiing van de Maas en de Sambre, biedt deze historische stad een schat aan mogelijkheden om uw team te versterken. Ontdek de rijke geschiedenis van de stad tijdens een boeiende rondleiding door de middeleeuwse straten en vestingwerken. Ga samen de uitdaging aan tijdens spannende activiteiten op de citadel of een teambuildingspel in de prachtige parken langs de rivier. Met zijn unieke mix van natuurlijke schoonheid en culturele erfgoed biedt Namur de perfecte omgeving om de banden binnen uw team te versterken en samen onvergetelijke ervaringen te delen.

Teambuilding activiteiten in Namen:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Namen:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

In de schaduw van eeuwenoude vestingwerken ontvouwt Namen haar betoverende verhaal. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis, ademt een unieke mix van middeleeuwse grandeur en hedendaagse levendigheid. Dwaal langs de oevers van de Maas en ontdek de pittoreske straatjes die leiden naar de indrukwekkende Citadel. Hier, waar elke steen een kroniek vertelt, brengen onze stadsspellen een speelse twist aan de verkenning. De mysterieuze charme van Namen, waar elke bocht een nieuw avontuur belooft, nodigt uit om de stad op een interactieve en uitdagende manier te ontdekken met een Geoteam teambuilding.

Deze spellen raden wij aan

  • Maffia City Battle: Dankzij onze eenvoudige GPS-smartphones trek je eropuit als een ware maffioso en ga je op zoek naar kluizen vol juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld. Wie de grootste buit bijeen raapt, mag zichzelf kronen tot de nieuwe Don Corleone. Maar let op! Je tegenstanders kunnen je ook beroven en een hak zetten. Speel het spel tactisch met je team.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Hunted pro: De criminelen zijn ontsnapt uit de gevangenis en plannen een laatste slag alvorens eropuit te trekken met een zak vol geld. Als crimineel probeer je de buit te verdubbelen, maar let op! De politie heeft premiejagers ingeschakeld die je op de hielen volgen. Weet jij uit de handen te blijven van de jagers?  Heb jij een goed inschattingsvermogen en ben je sneller dan de rest? Dan is deze teambuilding ideaal voor jouw groep.
× How can I help you?