Halle

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Halle? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Halle!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Halle.

Duik in de opwindende wereld van teambuilding in Halle!

Met zijn bruisende markten, prachtige parken en levendige cultuur is Halle de ideale locatie om uw team samen te brengen. Laat uw team de stad verkennen tijdens leuke en interactieve activiteiten, zoals een fietstocht door het groene Pajottenland of een uitdagende teamuitdaging in het historische stadscentrum. Ontdek samen de verborgen pareltjes van Halle terwijl uw team de banden versterkt en herinneringen maakt die een leven lang meegaan. Kies Halle voor uw volgende teambuilding-evenement en ervaar de unieke charme van deze prachtige stad!

Teambuilding activiteiten in Halle:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Halle:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

In het groene Pajottenland 15 km ten zuiden van Brussel, ligt Halle. Een rustig stadje bekend om zijn Basiliek, het Hallerbos, zijn carnaval, commissaris Witse én unieke activiteiten. De bedevaartstad biedt je tal van mogelijkheden voor een originele teambuilding of groepsactiviteit. Je kan er gps games als GPS City Challenge spelen, alsook virtuele gps games zoals Dr Cryto escape game of Shoot Out. Eén voor één populaire groepsactiviteiten om met je bedrijf als teambuilding te spelen.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Hunted pro: De criminelen zijn ontsnapt uit de gevangenis en plannen een laatste slag alvorens eropuit te trekken met een zak vol geld. Als crimineel probeer je de buit te verdubbelen, maar let op! De politie heeft premiejagers ingeschakeld die je op de hielen volgen. Weet jij uit de handen te blijven van de jagers?  Heb jij een goed inschattingsvermogen en ben je sneller dan de rest? Dan is deze teambuilding ideaal voor jouw groep.
× How can I help you?