Luik

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Luik? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Luik!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Luik.

Ontdek de perfecte setting voor een onvergetelijke teambuildingervaring in Luik!

Gelegen aan de schilderachtige oevers van de Maas, biedt Luik een betoverende mix van historische charme en moderne voorzieningen. Versterk de banden binnen uw team terwijl u de prachtige oude stad verkent, met zijn citadel en gezellige pleinen. Geniet van spannende activiteiten zoals steppen, een speurtocht door de geplaveide straatjes en sluit af met een culinaire ontdekking van de lokale lekkernijen. Met zijn gastvrije sfeer en overvloed aan teambuildingmogelijkheden is Luik de ideale bestemming om de teamgeest te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Teambuilding activiteiten in Luik:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Luik:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Als levendige stad aan de Maas, betovert Luik met haar eclectische charme. Het imposante Prins-bisschoppelijk Paleis en de markante Montagne de Bueren weerspiegelen de rijke geschiedenis. De dynamische Place Saint-Lambert ademt hedendaagse energie, omringd door moderne winkels en gezellige cafés. Geniet van de culturele diversiteit in het Curtius Museum en ontdek de unieke sfeer van de wijk Le Carré. Voor een interactieve verkenning biedt Geoteam spannende teambuilding stadsspellen aan, waardoor Luik een speelse en verrassende dimensie krijgt. Laat je betoveren door de mix van historische grandeur en moderne levendigheid terwijl je de stad met Geoteam op unieke wijze ontdekt.

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Maffia City Battle: Dankzij onze eenvoudige GPS-smartphones trek je eropuit als een ware maffioso en ga je op zoek naar kluizen vol juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld. Wie de grootste buit bijeen raapt, mag zichzelf kronen tot de nieuwe Don Corleone. Maar let op! Je tegenstanders kunnen je ook beroven en een hak zetten. Speel het spel tactisch met je team.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?