Mechelen

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Mechelen? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Mechelen!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Mechelen.

Breng uw teambuilding naar een hoger niveau in Mechelen!

Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en levendige sfeer biedt Mechelen de perfecte achtergrond voor een onvergetelijk teamuitje. Laat uw team samenwerken tijdens boeiende activiteiten, zoals een culturele ontdekkingstocht door de stad en een culinair avontuur in een van de beste eetgelegenheden van Mechelen. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels in een escape room of het samenstellen van een heerlijke maaltijd tijdens een kookworkshop achteraf, Mechelen heeft alles wat u nodig heeft voor een geslaagd teambuilding-evenement. Kies Mechelen en laat uw team zich inspireren door deze dynamische stad!

Een originele manier om dit vergeten juweel onder de Vlaamse steden te verkennen! De stad aan de Dijle heeft maar liefst 300 beschermde monumenten, een prachtige Grote Markt, een stadhuis om u tegen te zeggen en tal van gezellige pleintjes. Dat alles maakt van Mechelen één van de mooiste decors voor een teambuildingspel.

Het organiseren van een teambuilding kan een hele klus zijn. Met zoveel opties beschikbaar, hoe kies je de juiste? Hou de behoeften van de deelnemers in gedachten en maak de juiste keuze.

Bij Geoteam begrijpen we de uitdaging van het kiezen van de juiste teambuilding. We luisteren naar jouw wensen en doelen als organisatie en bieden een scala aan teambuildings die daarbij aansluiten. Onze teambuildings zijn op maat gemaakt voor een onvergetelijke ervaring.

Teambuilding activiteiten in Mechelen:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Mechelen:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Geoteam Mechelen Unboxed

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Monopolis: Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Sluit gebouwen in dankzij een vernuftig gps concept en overleg via de chat met je teamleden om extra geld te verdienen. Interactie nodig? Sluit de andere teams in en beroof hen van hun zuurverdiende centjes.
× How can I help you?