Kortrijk

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Kortrijk? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Kortrijk!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Kortrijk.

Ontdek Kortrijk, de perfecte setting voor jouw volgende teambuilding.

Gelegen in het hart van West-Vlaanderen, biedt deze historische stad een rijke mix van cultuur, en moderne voorzieningen. Verken de prachtige architectuur van de Grote Markt. Geniet van de rust aan de oevers van de Leie of ga op avontuur in het bruisende stadscentrum. Kortrijk staat bekend om zijn gastvrije sfeer en uitstekende culinaire scene, waardoor het de ideale plek is om teambanden te versterken. Met een scala aan activiteiten, van interactieve outdoor stadsspellen tot workshops, biedt Kortrijk voor elk wat wils. Kies voor Kortrijk en maak van je teambuilding een onvergetelijke ervaring!

Teambuilding activiteiten in Kortrijk:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Kortrijk:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Welkom in het bruisende Kortrijk, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Bewonder het majestueuze Belfort met zijn UNESCO-erkenning en laat de Grote Markt je omarmen met levendige terrassen en historische pracht. Ontdek de middeleeuwse Broeltorens langs de schilderachtige Leie en laat Designregio Kortrijk je inspireren met creativiteit. Duik in de intrigerende wereld van vlasnijverheid in het Texture museum. Voor een avontuurlijke toets biedt Geoteam leuke spellen aan, waarmee je de stad op een speelse en interactieve manier kunt ontdekken. Kortrijk nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring, waar verleden en heden samenkomen in een levendige symfonie van cultuur en plezier.

Teambuilding GPS City Challenge

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Monopolis: Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Sluit gebouwen in dankzij een vernuftig gps concept en overleg via de chat met je teamleden om extra geld te verdienen. Interactie nodig? Sluit de andere teams in en beroof hen van hun zuurverdiende centjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
× How can I help you?