Gent

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Gent? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Gent!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Gent

Ontdek de perfecte setting voor uw teambuilding-ervaring in Gent!

Met zijn schilderachtige grachten, historische gebouwen en bruisende sfeer biedt Gent een unieke omgeving voor teambuildingactiviteiten. Van spannende speurtochten door de middeleeuwse straten tot inspirerende workshops in historische locaties, er is voor elk team iets te beleven. Laat uw team de band versterken terwijl ze de rijke cultuur en geschiedenis van Gent verkennen. Kies Gent voor uw volgende teambuilding-evenement en creëer onvergetelijke herinneringen voor uw team!

Teambuilding activiteiten in Gent:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Gent:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Maak het vree wijs in Gent! Dwaal rond tussen de historische straten vol culturele gebouwen, zoals het Gravensteen of de Sint-Baafskathedraal. Bovendien bruist deze stad van jeugdige energie dankzij de aanwezigheid van studenten. Naast de befaamde Hogeschool Artevelde kun je ze steeds terugvinden aan de rand van de Graslei met een frisse aperitief of een overheerlijke koffie. 

Benieuwd waarom Gent zo populair is onder de jongeren? Geef maar buzze en ontdek het allemaal in ons team-building stadsspel!

Game Kolonisten

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Maffia City Battle: Dankzij onze eenvoudige GPS-smartphones trek je eropuit als een ware maffioso en ga je op zoek naar kluizen vol juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld. Wie de grootste buit bijeen raapt, mag zichzelf kronen tot de nieuwe Don Corleone. Maar let op! Je tegenstanders kunnen je ook beroven en een hak zetten. Speel het spel tactisch met je team.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
× How can I help you?