Ieper

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Ieper? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Ieper!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Ieper.

Ontdek de vele mogelijkheden voor teambuilding in Ieper!

Met zijn diverse landschap, historische bezienswaardigheden en levendige cultuur biedt Ieper de perfecte omgeving voor uw volgende teamuitje. Laat uw team zich onderdompelen in de charme van de stad terwijl ze samenwerken aan uitdagende opdrachten en activiteiten. Van het verkennen van historische monumenten tot het genieten van lokale lekkernijen in de gezellige restaurants, er is voor elk wat wils in Ieper. Kies Ieper als uw teambuilding bestemming en creëer een onvergetelijke ervaring die de banden binnen uw team versterkt en voor blijvende herinneringen zorgt!

Teambuilding activiteiten in Ieper:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Ieper:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Betreed het historische Ieper, doordrenkt van een ontroerend verleden en prachtige erfgoedschatten. Bewonder de Menenpoort, omlijst door eerbetoon tijdens de Last Post. De Grote Markt, met het majestueuze Belfort, straalt middeleeuwse grandeur uit. Verdiep je in de Eerste Wereldoorlog in het In Flanders Fields Museum en bewonder de tijdloze Lakenhalle. Geoteam voegt een speels tintje toe aan je ontdekkingsreis met interactieve teambuilding spellen die de stad opvrolijken. Laat je betoveren door Ieper’s verhalen, waar elke straat een geschiedenis fluistert en elke uitdaging van Geoteam een avontuur onthult. Een onvergetelijke reis wacht, waar verleden en heden samenkomen in deze historische stad.

Teambuilding Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
× How can I help you?