Brussel

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Brussel? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Brussel!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Brussel.

Ontdek Brussel, de ideale bestemming voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

Gelegen in het hart van België, biedt Brussel een unieke combinatie van historische charme, culturele diversiteit en moderne faciliteiten. Verken de straatjes per step, ontrafel mysteries tijdens een spannende stadsspeurtocht en proef achteraf de lokale keuken. Met zijn historische architectuur en bruisende sfeer biedt Brussel een inspirerende omgeving om teambanden te versterken en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Laat je verrassen door de verborgen pareltjes van de hoofdstad en beleef een teambuilding die nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Brussel, waar geschiedenis en teamspirit samenkomen.

Teambuilding activiteiten in Brussel:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Brussel:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Als middelpunt van Europa is Brussel een smeltkroes van culturen en stijlen. Overal in de stad hangt een levendige en inspirerende ambiance. Proef de Brusselse art de vivre in één van de unieke cafeetjes in de historische kern, laat je fascineren door de verscheidenheid van de Brusselse wijken en breng bovendien een bezoekje aan de befaamde ‘Manneken Pis’. Of neem je liever de tijd om het Atomium te ontdekken? 

Kortom, er valt hier zoveel te beleven! En dankzij Geoteam teambuilding ben je in de mogelijkheid om op een interactieve manier de schoonheid van Brussel te ontdekken.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan:

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
  • Monopolis: Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Sluit gebouwen in dankzij een vernuftig gps concept en overleg via de chat met je teamleden om extra geld te verdienen. Interactie nodig? Sluit de andere teams in en beroof hen van hun zuurverdiende centjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?