De Panne

Op zoek naar een interactieve teambuilding in De Panne? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in De Panne!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in De Panne.

Breng je team samen voor een onvergetelijke teambuilding in De Panne!

Deze charmante stad aan de Belgische kust is de perfecte setting om samen te werken, te groeien en herinneringen te creëren. Met een scala aan activiteiten, variërend van opwindende watersporten tot boeiende ervaringen in de natuur, biedt De Panne voor elk wat wils. Versterk de teamgeest tijdens uitdagende groepsactiviteiten op het strand, of ontdek de stad tijdens een interactieve rondleiding. Na een dag vol teamwork kunnen jullie ontspannen en genieten van de culinaire hoogstandjes die de lokale keuken te bieden heeft. Kortom, De Panne staat garant voor een teambuildingervaring die niet alleen verrijkend en versterkend is, maar ook gewoon ontzettend leuk!

Teambuilding activiteiten in De Panne:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in De Panne:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Ontdek De Panne, een betoverende badplaats aan de Belgische kust. Geniet van uitgestrekte zandstranden, verken het prachtige natuurreservaat De Westhoek en beleef plezier in Plopsaland De Panne. Wandel langs de levendige boulevard vol winkels en restaurants en geniet van evenementen zoals markten en concerten. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze teambuilding spellen, waarbij je op avontuurlijke wijze de stad ontdekt, uitdagingen aangaat en samen plezier beleeft. Verrijk je ervaring in De Panne met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met je collega’s.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
× How can I help you?