Oostende

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Oostende? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Ontdek hier voor bedrijven en scholen.
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Oostende!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Oostende.

Ontdek de perfecte locatie voor jouw teambuilding-ervaring in Oostende!

Gelegen aan de prachtige Belgische kust biedt deze bruisende stad een ideale omgeving voor het versterken van teambanden. Van uitdagende teambuilding activiteiten op het strand tot inspirerende workshops in historische gebouwen, Oostende heeft voor elk wat wils. Laat je team deelnemen aan spannende spelletjes zoals strandvolleybal. Stimuleer creativiteit met kunstworkshops aan zee. Na een dag vol avontuur kunnen jullie samen genieten van heerlijke lokale gerechten in gezellige restaurants langs de promenade. Met haar sfeervolle ambiance en diverse mogelijkheden belooft Oostende een onvergetelijke teambuilding-ervaring te bieden die jullie band versterkt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan

Teambuilding activiteiten in Oostende:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Oostende:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Ontdek het bruisende Oostende met zijn prachtige stranden, historisch casino en kunstzinnige musea. Wandel langs de elegante Koninklijke Gaanderijen en verken het indrukwekkende Fort Napoleon. Het Mu.ZEE biedt een diepgaande blik op Belgische moderne kunst, terwijl de Mercator en het Ensorhuis getuigen van de rijke geschiedenis en cultuur. Verken de levendige markt en geniet van de unieke Geoteam-spellen die een speelse dimensie toevoegen aan je Oostende-ervaring. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, cultuur in musea of plezier met interactieve spellen, Oostende heeft voor elk wat wils!

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Maffia City Battle: Dankzij onze eenvoudige GPS-smartphones trek je eropuit als een ware maffioso en ga je op zoek naar kluizen vol juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld. Wie de grootste buit bijeen raapt, mag zichzelf kronen tot de nieuwe Don Corleone. Maar let op! Je tegenstanders kunnen je ook beroven en een hak zetten. Speel het spel tactisch met je team.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?