Bergen

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Bergen? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Ontdek hier voor bedrijven en scholen.
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Bergen!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Bergen.

Ontdek Mons, de perfecte teambuilding bestemming voor jouw volgende activiteit.

Mons heeft een unieke mix van geschiedenis, cultuur en avontuur. Verken de prachtige historische gebouwen, zoals het Belfort van Mons, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, of ontdek de levendige sfeer op de Grote Markt. Voor een spannende teamuitdaging kunnen teams deelnemen aan interactieve stadsspellen die hen door de charmante straatjes van Mons leiden, waarbij ze hun samenwerkings- en communicatievaardigheden kunnen versterken terwijl ze de stad verkennen. Met een scala aan accommodaties, restaurants en activiteiten is Mons de ideale locatie om teambanden te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Kies Mons voor een onvergetelijke en inspirerende teambuildingervaring.

Teambuilding activiteiten in Bergen:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Bergen:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Als stad doordrenkt van historische pracht, onthult Bergen grootsheid met de indrukwekkende Grand-Place en het gotische stadhuis. Kunst en erfgoed weven zich door de charmante straatjes, met opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het imposante Belfort en de elegante Sint-Waltrudiskerk.

Geoteam opent de deuren naar deze rijkdom met onze stadsspellen, waar elke locatie een nieuw hoofdstuk onthult. Voeg een speels element toe aan je bezoek en laat onze spellen de unieke facetten van Bergen in de schijnwerpers zetten, voor een gedenkwaardige ervaring vol avontuur en ontdekking.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
× How can I help you?