Aalst

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Aalst? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Aalst!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Aalst.

Ontdek Aalst, een bruisende stad vol mogelijkheden voor teambuilding.

Gelegen in het midden van België, biedt Aalst een mix van cultuur en moderne faciliteiten. Verken de winkelstraten en historische gebouwen tijdens een spannende speurtocht door de stad. Daag je team uit met uitdagende opdrachten en puzzels die de samenwerking en communicatie verbeteren. Geniet van de lokale keuken in gezellige restaurants en ontdek de beroemde Aalsterse gastvrijheid. Met diverse indoor en outdoor activiteiten, zoals kajakken op de Dender of een workshop Vlaamse lekkernijen, biedt Aalst voor elk wat wils. Maak van je teambuilding evenement een onvergetelijke ervaring in de charmante stad Aalst.

Teambuilding activiteiten in Aalst:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Aalst:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Verken de betoverende wereld van Aalst, waar de historie fluistert door geplaveide straten en het carnaval de stad laat bruisen. Laat je betoveren door de pracht van de Grote Markt, omringd door eeuwenoude gebouwen die getuigen van een rijk verleden. Temidden van deze levendige sfeer voegt Geoteam een speelse dimensie toe. Laat de stad jouw speelveld zijn, waar elke steeg een nieuwe uitdaging biedt en elke hoek een verrassing verbergt. Aalst, waar geschiedenis en hedendaagse avonturen samenkomen, en waar Geoteam’s interactieve teambuilding spellen de verkenning nog boeiender maken.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?