Diest

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Diest? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Diest!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Diest.

Ontdek Diest voor een onvergetelijke teambuildingervaring!

Gelegen in het hart van België, biedt deze historische stad een unieke mix van charme en moderne voorzieningen. Verken de eeuwenoude straten en geniet van de rijke geschiedenis, terwijl je samen met je team uitdagende en leuke teambuildingactiviteiten ervaart. Van het verkennen van middeleeuwse vestingwerken tot het proeven van lokale lekkernijen in gezellige tavernes, Diest heeft voor elk wat wils. Laat je inspireren door de prachtige architectuur en de sfeervolle ambiance terwijl je team sterker wordt door samenwerking en avontuur. Kies Diest als jouw volgende teambuildingbestemming en creëer blijvende herinneringen met je collega’s of klasgenoten!

Teambuilding activiteiten in Diest:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Diest:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Maak kennis met het historische Diest, een sfeervolle stad met geplaveide straten, imposante kerken en de indrukwekkende Citadel. Verken de Oranjestad, waar de geschiedenis met het Huis van Oranje-Nassau tot leven komt. Geniet van de prachtige natuur rondom de stad, zoals het Webbekoms Broek. Ervaar de levendige cultuur met evenementen zoals het Begijnhofconcert. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze teambuilding spellen, waarmee je op avontuurlijke wijze de stad ontdekt, uitdagingen aangaat en verborgen schatten vindt. Verrijk je ervaring in Diest met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
× How can I help you?