Antwerpen

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Antwerpen? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Antwerpen!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Antwerpen.

Breng uw teambuilding naar een hoger niveau in Antwerpen!

Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en levendige sfeer biedt Antwerpen de perfecte achtergrond voor een onvergetelijk teamuitje. Laat uw team samenwerken tijdens boeiende activiteiten, zoals een culturele ontdekkingstocht door de stad en een culinair avontuur in een van de beste eetgelegenheden van Antwerpen. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels in een escape room of het samenstellen van een heerlijke maaltijd tijdens een kookworkshop achteraf, Antwerpen heeft alles wat u nodig heeft voor een geslaagd teambuilding-evenement. Kies Antwerpen en laat uw team zich inspireren door deze dynamische stad!

Dwaal rond in de straten van Antwerpen en ontdek hoe de diamanten schitteren in het straatbeeld, hoe modetrends dagelijks de toon zetten en hoe musea een onmisbaar onderdeel vormen in deze stad. Verschiet bovendien niet als je plots een tijger op straat ziet lopen, want de ZOO van Antwerpen is slechts enkele stappen verwijderd van het station. Maar geen zorgen, deze dieren eten ook zeer graag de Antwerpse handjes

Maak je klaar voor een spannende teambuilding middag en verken Antwerpen op een onvergetelijke manier.

Teambuilding activiteiten in Antwerpen:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Antwerpen:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Het organiseren van een teambuilding kan een hele klus zijn. Met zoveel opties beschikbaar, hoe kies je de juiste? Hou de behoeften van de deelnemers in gedachten en maak de juiste keuze.

Bij Geoteam begrijpen we de uitdaging van het kiezen van de juiste teambuilding. We luisteren naar jouw wensen en doelen als organisatie en bieden een scala aan teambuildings die daarbij aansluiten. Onze teambuildings zijn op maat gemaakt voor een onvergetelijke ervaring.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Monopolis: Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly als teambuildingdag in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Sluit gebouwen in dankzij een vernuftig gps concept en overleg via de chat met je teamleden om extra geld te verdienen. Interactie nodig? Sluit de andere teams in en beroof hen van hun zuurverdiende centjes.
  • Het Bondgenootschap: Werk samen met je teamgenoten en sluit bondgenootschappen met je tegenstanders om essentiële informatie te verkrijgen. Speur naar QR-codes, ontcijfer quizvragen en onderhandel. Enkel zo kan je de mysterieuze Outsider ontmaskeren en bij de kraag te vatten!
  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
× How can I help you?