Oudenaarde

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Oudenaarde? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Oudenaarde!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Oudenaarde.


Ontdek Oudenaarde, de ideale bestemming voor jouw volgende teambuildingactiviteit!

Gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, biedt deze historische stad een scala aan mogelijkheden om jouw team te versterken. Verken de prachtige architectuur van het stadhuis en de Sint-Walburgakerk, of laat je inspireren door het adembenemende landschap tijdens een wandeling of fietstocht. Voor de avontuurlijke teams zijn er tal van outdooractiviteiten, zoals kajakken op de Schelde of mountainbiken door de glooiende heuvels. Proef de lokale gastronomie in gezellige restaurants en geniet van heerlijke streekproducten. Met zijn rijke geschiedenis, schilderachtige omgeving en diverse activiteiten, zal Oudenaarde ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke teambuildingervaring!

Teambuilding activiteiten in Oudenaarde:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Oudenaarde:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Ontdek de weelde van Oudenaarde, waar de tijd stilstaat in prachtige architectuur en rijke tapijtgeschiedenis. Wandel langs de Schelde, bewonder het majestueuze stadhuis en geniet van lokale bieren. Maak je ervaring nog memorabeler met Geoteam spellen, waarbij de stad je speeltuin wordt. Los raadsels op, ontdek verborgen pareltjes en ervaar Oudenaarde op een interactieve en boeiende manier. Laat je verrassen door de combinatie van historische grandeur en hedendaagse avonturen, een perfecte mix voor een onvergetelijke dag in deze betoverende Vlaamse stad!

Deze spellen raden we aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?