Lier

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Lier? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Lier!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Lier.

Ontdek de betoverende stad Lier voor een onvergetelijke teambuilding dag!

Lier een charmante mix van historische pracht en moderne flair. Verken de schilderachtige straatjes en bewonder de indrukwekkende architectuur, zoals de beroemde Sint-Gummaruskerk en het sfeervolle begijnhof. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis en cultuur van de stad tijdens boeiende rondleidingen en interactieve activiteiten. Van spannende stadsspelletjes tot culinaire ontdekkingen, er is voor elk team iets te beleven. Versterk de banden binnen je team terwijl je samenwerkt aan uitdagende opdrachten en geniet van de gezellige sfeer van Lier. Kies voor een unieke teambuildingervaring en laat Lier je verrassen met zijn gastvrijheid en schoonheid!

Teambuilding activiteiten in Lier:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Lier:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Lier is een stad met pittoresk karakter en rijke traditie, waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen. Ontdek de straatjes van het Begijnhof en bewonder de majestueuze Sint-Gummaruskerk. Laat de Zimmertoren je adem benemen met zijn astronomische klok en ontdek de melodieën van de beiaard. Op de Grote Markt omhelst de bruisende sfeer je, terwijl historische gebouwen en terrasjes de perfecte setting creëren. Ontsnap naar het groene Fort van Lier voor rust en natuur. En voor een speelse twist aan je ontdekkingstocht, probeer de interactieve teambuilding spellen van Geoteam.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
× How can I help you?