Monopolis stadsspel als teambuildingsdag

2u
6 tot 50 personen
geen opties beschikbaar

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly en verover het monopolie over de stad. Een uniek stadspel als teambuildingsdag!

Ontdek de mooiste locaties

Monopolis is de gps-variant van het befaamde spel Monopoly en is het ideale stadsspel voor een teambuildingsdag. Met een hypermoderne smartphone lokaliseer je de interessante bezienswaardigheden in de stad. Bedenk met je teamleden een listig plannetje om die locaties in te sluiten met jullie gps-pionnen. Is de koop gelukt? Dan wordt je kennis over die locaties als nieuwe eigenaar getest met een quizvraag. Wist jij dat er in het Koninklijk Circus van Brussel oorspronkelijk paardenshows opgevoerd werden? Dit antwoord levert alvast extra poen op. Ga verder naar Brussel, de Nieuwstraat…

Speel het stadspel tactisch

Pik virtuele aktetasjes op en laat hiermee de waarde van de locaties veranderen. Hou ook de bankrekening van je concurrenten in de gaten en beslis tijdig om de tegenpartij te bestelen. De satellieten waarschuwen je wanneer je wordt omsingeld door de tegenpartij: alarmeer snel je teamgenoten via de walkietalkie en verlaat de plek. Het wordt een bloedstollende race wanneer plots de bankier met de inhoud van de kluis op stap gaat… er snel achteraan!

Overtreft jullie bankrekening op het einde van het stadsspel die van John Rockefeller en Bill Gates en worden jullie de nieuwe multimiljonairs? Kom het bewijzen! Neem contact op met Geoteam of vraag een offerte voor Monopolis als teambuildingsdag. 

Weetje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept binnen citygames, dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award

  • Gps-variant van Monopoly als stadsspel en teambuildingsdag
  • uniek Monopoly stadsspel als teambuildingsdag
  • multimiljonair stadsspel en teambuildingsdag
  • Stadsspel en teambuildingsdag in 1
  • Monopolis als stadsspel onder vrienden of als teambuildingsdag
Etienne won Monopolis: "Als teambuilding was Monopolis super. Een aanrader voor anderen en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar."

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423