Bij jou thuis, op het werk of telewerkplek

Online teamspelen zijn de ideale manier om op afstand toch een teamactiviteit te organiseren! Een online escaperoom is een leuke manier om virtueel samen te komen met collega’s, vrienden of familie. Als echte speurneuzen zoeken jullie sporen, lossen jullie raadsels op en ontcijferen jullie codes om met zijn allen het mysterie op te lossen. Je speelt de spellen in teamverband, maar je hoeft niet fysiek op dezelfde plaats te zijn: remote dus. Het enige dat elke deelnemer nodig heeft voor deze online teamspelen is een computer die verbonden is met het internet.

Online teamspelen bij jou thuis, op het werk of telewerkplek

De online teamspelen vinden virtueel plaats. Ze kunnen dan ook altijd en overal gespeeld worden. Ga de uitdaging aan bij jou thuis, op het werk of op een andere plek! Deze spellen worden online georganiseerd zonder Geoteam begeleider ter plekke. Je treft zelf de nodige voorbereidingen, uiteraard wel met support van ons team. Via een spelcode kan je inloggen bij het spel van je keuze en gaat je avontuur van start. De online escaperooms zijn er in diverse thema’s. Kies het thema dat het beste past bij jouw groep en speel in één of meerdere teams.

  • Een moordzaak ophelderen?
  • Een gijzeling oplossen?
  • Een verloren fortuin opsporen?
  • Een pandemie stoppen met een nieuw vaccin?

Al deze avonturen beleef je met onze uitdagende online teamspelen! Jij en je collega’s, vrienden of familieleden zullen een paar uur lang jullie hersens moeten laten kraken met maar één gezamenlijk doel: het oplossen van het mysterie!

Boek hier online teamspelen

Kies hieronder een van onze virtuele escaperooms en vraag direct een offerte aan! Ons team staat voor je klaar om je van advies te voorzien en de perfecte online teamspelen te organiseren voor jouw bedrijf, vriendengroep of familie. Neem contact op met ons via het online invulformulier.

 

Ook interessant:

Teambuilding games| Escapegames organiseren

Online escape rooms

Online escape room

Lost Treasure

Oom Archibald is overleden en volgens de notaris ben jij de enige erfgenaam. Maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt?
Onderzoek met je team de verlaten 3D villa en achtergelaten documenten.

Lees meer
Hoogstaande 3D online escape room

Patient Zero online escape lab

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een vaccin te vinden en de pandemie te stoppen.

Lees meer
Online escape room intern. bekroond

Project Pegasus

Drie wetenschappers van het onderzoekslab Spider Technologies zijn gestorven. Heeft een virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand?

Lees meer

Virtueel op stap door de stad

Online team game

Dr. Crypto's ONLINE Escape Game

De Crazy Leaders Summit in Brussel kan niet doorgaan zonder de 9 gekste wereldleiders die door Dr. Crypto gekidnapt werden. Ga met je team vanachter je pc op zoek naar de geheime locaties en kraak de codes.

Lees meer